Hotellrummen på First Royal i Säffle har klassisk inredning i mjuka färger. Genom fönstret syns delar av träden i Kanalparken och villorna på andra sidan Byälven.

First Hotel Royal

Tillsammans med First Hotel Royal kan vi under 2023 års Para SM-tävling erbjuda logi till förmånliga priser.

Det finns ett antal reserverade rum till tävlingen, KOD: Para-SM

Koden fungerar endast för bokning via telenr:  +46(0) 533 - 126 60 eller

mail: royal@firsthotels.se

 

Prisuppgifter & rumsutbud

Nedanstående priser är per rum och natt inklusive frukost, WIFI  och moms. Bokningsvillkor delges i samband med bokning.

3-bäddsrum

Pris per rum/natt 27-29 nov à SEK 1 490

2-bäddsrum

Pris per rum/natt 27-29 nov à SEK 1 290

 

First Camp Duse Udde

Vänernstuga, Vänernstuga Plus och Dusestuga är öppna och bokningsbara året om. Hos oss hittar du många stugor i olika storlekar som passar både stora och små familjer. Välj bland ett brett urval av olika typer av stugboenden, från enklare övernattningsstugor till moderna självhushällsstugor. Alla stugor ligger i närhet till våra aktiviteter. Välkommen att boka boende vid vackra Vänern och Duse Udde – Säffle!

Boende Duse Udde

 

 

Bed & Breakfast

Villa Billerud

Bo i rogivande och vackra omgivningar vid Byälven, i vacker villa, i herrgårdsflyglar på promenadavstånd till Säffle centrum. Båda boendena ligger i lantlig idyllisk miljö.

Boende Villa Billerud

Bo i charmiga och stilfulla rum på Villa Billerud. Det pampiga tegelhuset var en gång var disponentsvilla för Billeruds Bruk. Villan ligger vackert längs Byälven.

 

Krokstad Herrgård

Den pampiga ekallén välkomnar dig in till herrgården med dess flyglar. I de klassiskt inredda rummen finns alla bekvämligheter och bekväma sängar.

Boende Krokstad Herrgård

Krokstad Herrgård som ligger nära Byälven, har anor långt bak i tiden, det tros ha funnits en gård här på 1200-talet. Runt herrgården finns en anlagd park i engelsk stil.

 

 

Mer boenden hittar du här